مواد لازم و طرز تهیه:
گل کلم: 1 عدد متوسط
کلم قرمز: به مقدار لازم
سرکه: به میزان لازم
نمک، فلفل: به مقدار لازم
سیر: 4-3 بوته بزرگ
ادویه ترشی: به مقدار لازم
ترشی گل کلم بعنوان چاشنی ناهار و شام در مراسم و غذاهای مهمانی ( غذای مجلسی ، تولد ، مراسم عروسی و دورهمی خانوادگی ) پذیرایی می شود
طرز تهیه:
ابتدا گل کلم را به صورت گل های کوچک برش بزنید، بشویید و خوب خشک کنید. سیر را پوست بگیرید و حبه کنید. سپس گل کلم را به همراه سیر درون ظرف ترشی بریزید و بین هر لایه نیز مقداری نمک و ادویه و فلفل و کلم قرمز خرد شده بپاشید. سپس سرکه را روی مواد بریزید بطوریکه روی تمامی مواد را بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهدارید.
در صورت تمایل می توانید از کمی فلفل سبز خرد شده نیز استفاده کنید.
منبع: zodpaaz