طرز تهیه پیتزا پپرونی با نکات استثنایی :

پپرونی به معنی فلفلی می باشد و دلیل نامگذاری این پیتزا به این نام به دلیل استفاده از سوسیس پپرونی در این پیتزا است.پیتزا پپرونی جزء پیتزاهای ایتالیایی است و به مانند سایر پیتزاها در تمام نقاط دنیا تهیه می شود ولی در بعضی مواقع از سوسیس معمولی و مقدار زیادی فلفل استفاده می کنند.

Homemade pepperoni pizza pie

پیتزا پپرونی

دستور تهیه پیتزا پپرونی خانگی روش اول :

در دستور تهیه اول از خمیر پیتزا آماده استفاده می کنیم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی:

  • نان پیتزا :1 بسته
  • سوسیس پپرونی :250 گرم
  • روغن مایع :به میزان کافی
  • فلفل دلمه ای :1 عدد
  • پنیر پیتزا :200 گرم

مواد سس:

  • فلفل قرمز و زیر سیاه:از هر کدام نصف قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا:یک قاشق چایخوری
  • سس گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم

همچنین بخوانید:

طرز تهیه پیتزا پپرونی :

ابتدا همه مواد سس را داخل تابه ای بریزید و کمی تفت دهید تا گرم شده و مزه ها با هم ترکیب شود. حالا سینی فر را چرب کرده و نان را داخل آن قرار دهید. سس را روی نان بریزید و با پشت قاشق همه جای آن بمالید. به اندازه یک سانت دورتا دور نان را خالی بگذارید تا پیتزا ظاهر زیباتری داشته باشد. مقداری پنیر روی سس بپاشید .

سوسیس را حلقه ای برش بزنید و بچینید. فلفل دلمه ای و گوجه را نگینی خرد کرده و اضافه نمایید. در نهایت دوباره پنیر پیتزا بریزید و سینی را به فر منتقل کنید. پیتزا را برای یک ربع با دمای 220 درجه در فری که از قبل گرم شده بپزید. بعد از اینکه پیتزا پخت و پنیر آن برشته شد از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو نمایید.