مواد لازم شربت زعفران و تخم شربتی
- نیم کیلو شکر
- 3 ق غ گلاب
- پودر هل نصف ق چ
- زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
- 2 لیوان آب
- 3 ق غ تخم شربتی
طرز تهیه شربت زعفران و تخم شربتی:
تخم شربتی را از قبل در آب بخیسانید تا پف کرده و ژله ای شود.
آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
شعله را کم کرده و اجازه دهید تا شربت قل بخورد و غلیظ شود.
در آخر پودر هل را افزوده و شعله را خاموش کنید.
بعد از اینکه از حرارت افتاد زعفران را افزوده و گلاب را هم بریزید.
برای سرو به مقدار لازم از شربت و تخم شربتی را داخل لیوان ریخته و روی آن آب و چند تکه یخ بریزید و سرو نمایید.
همچنین بخوانید:
مهم ترین خواص تخم شربتی برای سلامتی بدن
تخم شربتی گیاهی خودرو و یک ساله است که شبیه به ریحان ولی با برگ ها و تخم های ریزتر می باشد. ساقه های آن مربع شکل و گلی مایل به قرمز و صورتی دارد. گیاه تخم شربتی در اوایل بهار در کوهستان ها و بیابان ها می روید.
نام های دیگر گیاه تخم شربتی :بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج ابیض می باشد.
تخم شربتی علاوه بر یک نوشیدنی لذت بخش ، دارویی گیاهی است که در درمان بسیاری از بیماری های مفید است. این گیاه بومی آمریکای مرکزی مانند ذرت به دیگر نقاط جهان برده شده است.