سوپ از جمله یکی از بهترین پیش غذاها به شمار می رود که انواع مختلفی دارد. از آنجایی که در تهیه سوپ ها از مواد غذای زیادی استفاده می شود، ارزش غذایی بسیار بالایی دارند.
به همین دلیل است که سوپ یکی از غذاهای مناسب برای بیماران به شمار می رود. از جمله مهم ترین انواع سوپ می توان به سوپ شیر و سوپ جو اشاره کرد که آشپزی آنها بسیار ساده است.
1-طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی
سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :
مواد لازم برای سوپ جو
- جو :1 پیمانه
- سینه مرغ :نصف
- جعفری :1 قاشق غذا خوری
- پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
- جو پرک :5 قاشق غذاخوری
- آب مرغ :2 لیوان
- هویج رنده شده :نیم کیلو
- نمک :به میزان دلخواه
- زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
- آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
- نمک :به میزان دلخواه
- روغن زیتون :برای تفت دادن