۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

نتیجه تصویری برای طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ

  • بادمجان 1 کیلو
  • عدس ا پیمانه
  • پیاز سرخ کرده ا پیمانه
  • کشک زعفرانی 1 پیمانه
  • گوشت گوسفندی 500 گرم
  • سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران ایرانی 1/2 پیمانه
  • نعناع داغ یک چهارم پیمانه
  • سیر تازه 2 حبه
  • نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم
  • گردوی پودر شده برای تزیین

  • ساسان جباری
  • يكشنبه ۲۷ بهمن ۹۸

طرز تهیه “لوبیا پلو” فوق العاده خوشمزه

لوبیا پلو:

قاطی پلو ها از غذاهای آسون و خودممونی هستن که خیلی هم محبوبن و عموما دوست دارن. از غذاهای خیلی رسمی به حساب نمیان ولی برای وعده های معمولی روزانه خیلی انتخاب های مناسبی هستن. بی دردسر درست میشن و برای وقتایی که نمیدونی غذا چی بپزی واقعا به درد میخورن و انتخاب عالی ای هستن.

از آنجایی هم که لوبیا پلو خیلی پرطرفدار است به طرق مختلف طبخ می شود مثلا با گوشت تکه ای یا چرخ کرده، یک راه دیگر آن هم این است که با مرغ آن را درست کنیم.

لوبیا پلو با مرغ علاوه بر اینکه خیلی خوش طعم و لذیذ است و همان بوی اشتها برانگیز لوبیا پلوهای اصیل را دارد برای آن دسته از افرادی که به هر دلیلی نمی توانند گوشت قرمز بخورند گزینه ای عالی است، امیدوارم تهیه اش کنید و از مزه اش لذت ببرید.

Image result for لوبیا پلو

  • ساسان جباری
  • شنبه ۱۹ بهمن ۹۸

دسر سیب

هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم و هرچقدر تعداد سیب ها کوچک تر باشه پختش هم راحتتره.
سه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد .

  • ساسان جباری
  • دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸

مرصع پلو ؛ غذای شاهانه

مواد لازم:

  • مرغ: ۸ تکه
  • برنج: ۵ پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم
  • زرشک: ۲۰۰ گرم
  • خلال بادام: ۱۰۰ گرم
  • خلال پسته: ۱۰۰ گرم
  • خلال نارنج: نصف پیمانه
  • هویج: یک عدد
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
  • گلاب: نصف قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق سوپ‌خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • کره به میزان لازم
  • آبلیمو به میزان لازم
  • پودر سیر به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم

طرز تهیه مرصع پلو

  • ساسان جباری
  • سه شنبه ۸ بهمن ۹۸

طرز تهیه کباب مرغ با کرفس

طرز تهیه کباب مرغ با کرفس

این کباب مرغ را می توانید با سیخش بخورید

مواد لازم

سینه مرغ چرخ شده : یک عدد
هویج : یک عدد

برگ کرفس خرد شده : به میزان دلخواه
پیاز متوسط : یک عدد

نمک، زردچوبه، فلفل، آب زعفران : به میزان دلخواه

ساقه کرفس : برای این مقدار مواد حدود ۸عدد (تا جایی که می توانید از ساقه های باریک و تازه استفاده کنید)

  • ساسان جباری
  • چهارشنبه ۲ بهمن ۹۸

طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار

  • گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
  • پیاز متوسط:4 عدد
  •  سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
  • نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
  • نعناع داغ:به مقدار لازم
  • روغن:نصف فنجان
  •  برنج:یک فنجان
  • نمک و فلفل:به اندازه دلخواه

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

  • ساسان جباری
  • سه شنبه ۱ بهمن ۹۸